L’altre dia vaig anar a fer una
calçotada amb la meva família i mirant el menú vaig topar-me amb aquesta carta,
la veritat es que hi ha alguns errors força greus. Vaig voler fotografiar-la i
aquí us en deixo el resultat:
Escudella barrejada ( servit en
sopera )
Teula de calçots anb romesco
Menu calçotada ( inclou calçots amb
romesco, graellada de carn, patates al caliu, cartxofes a la brasa, montjetes,
pa torrat, vi, cavadel país, café i xarrup de licor herves
Carxofes i patates al caliu amb
ali-oli
Turbó (rodaballo) a la brasa (raccio
per dos personas)
Remenat d’alls tendres i gambes
“Cogote de merluza a la donostarria”
(per dos personas)
Mitxa espatlleta de xai al forn amb
bolets
“Cazuelita de merluza con langostinos”
Peus de porc a la brasa amb montjetes
Rostit de llom amb bolets
Samuntà com restaurant cofundador de
la confradia de las vinyalas ofereix la nostra carta espacial de cargols d’odena
(el millor del mon)
Bé, com he pogut llegir en la carta
el errors són força greus, jo crec que el que s’ha encarregat d’elaborar-la
parla un “cataloespanyol” perfecte, però el que seria el català el té una mica
descuidat, aquí us adjunto la correcció feta per mi:
Escudella barrejada ( servir en
sopera )
Teula de calçots amb romesco
Menú calçotada ( inclou calçots amb
romesco, graellada de carn, patates al caliu, carxofes a la brasa, mongetes, pa
torrat, vi, cava del país, café i xarrup de licor herbes
Carxofes i patates al caliu amb all-i-oli
Turbó (rodaballo) a la brasa (ració
per dos persones)
Remenat d’alls tendres i gambes
“Cogote de merluza a la donostarria”
(per dos persones)
Mitja espatlleta de xai al forn amb
bolets
“Cazuelita de merluza con langostinos”
Peus de porc a la brasa amb mongetes
Rostit de llom amb bolets
Samuntà com restaurant cofundador de
la confraria de les vinyals ofereix la nostra carta espacial de cargols d’Ódena
(el millor del món)
Com heu vist alguns errors no els he
corregit ja que el tenen entre cometes, imagino que deuen saber que no estar
escrit correctament.
No hay comentarios:
Publicar un comentario